Toimitilat Turun alueella

Tyhjiä toimitiloja etsiville yrityksille on tarjolla hyvä palvelu, MatchOffice. Sen avulla voit löytää oman yrityksen tarpeisiin sopivat toimitilat mistä päin Suomea hyvänsä. Tarjolla on kattava valikoima kaiken kokoisia ja hintaisia toimitiloja, joita voi vuokrata sivuston välityksellä. Toimitilojen lisäksi sivustolta löytyy liiketilaa, toimistotilaa, toimistohotelleja sekä varastoja ja muita tuotantotiloja. Saatavilla on vaihtoehtoja koko Suomesta aivan ydinkeskustojen tiloista satamien ja muiden syrjäisempien seutujen isoihin varastotiloihin.

Turkuun on hyvät liikenneyhteydet

Turku on hyvä valinta toimitiloille, sillä kaupungista löytyy monenlaisia tiloja monenlaisille yrityksille. Ensinnäkin kaupunki on tunnettu satamateollisuudestaan, jonka vuoksi siellä on suuria varasto- ja tuotantotiloja satamien lähellä. Satamat mahdollistavat myös hyvät liikeyhteydet Eurooppaan ja esimerkiksi Saksan suuriin satamiin, jonne on viikoittaiset säännölliset rahtivuorot. Tämä on etu yrityksille, jotka harjoittavat kansainvälistä kauppaa. Satamien vuoksi kaupungissa on myös vilkas turismi ja Turussa on paljon risteilymatkustajia, jotka tulevat kaupunkiin sekä ympäri Suomea että ulkomailta, kuten Ruotsista ja muualta maailmasta. Toimitilat sataman lähellä voivat olla hyvä idea, mikäli yritys haluaa houkutella paljon risteilymatkustajia asiakkaikseen tai jos sen täytyy hyödyntää kaupungin hyviä satamayhteyksiä.

Toimitiloja sijaitsee myös kaupungin keskustassa, jossa on enemmän kauppoja ja muita julkisia rakennuksia. Vaikka viime vuosina Turun keskustan hiljentymisestä on ollut paljon puhetta ja tämä saattaa olla myös yleinen trendi koko Suomessa, on Turku panostanut aktiivisesti siihen, että keskustan tyhjiä liikerakennuksia saatu täyttymään. Keskustasta saattaa silti löytää vielä hyvältä sijainnilta toimitilaa. Hinnat Turun keskustassa ovat edullisemmat kuin pääkaupunkiseudun keskustassa ja suunnilleen samaa tasoa kuin Tampereella. Keskustassa hinnat vaihtelevat paljon alueittain, joten ennen toimitilan vuokraamista kannattaa tutustua tarkemmin siihen, minkälaiseen alueeseen yritys on siirtymässä. Jotkin alueet voivat olla hyvin hiljaisia ja asiakasvirta keskittyy yleensä erityisesti Hansakorttelin alueelle. Hansakorttelista löytyy myös kaupungin kalleimmat vuokrat.

Alueita myös aloitteleville yrityksille

Turussa on myös isoja ostoskeskuksia kauempana keskustaa. Turussa ihmiset viettävät paljon aikaa ostoskeskuksissa ja ne ovat vieneet aika paljon suosiota Turun keskustan kaupoista. Turussa on paljon opiskelijoita, jotka viettävät aikaa näissä ostoskeskuksissa. Opiskelijoiden ja korkeakoulujen vuoksi myös osaavaa työvoimaa on saatavilla hyvin. Esimerkiksi osa-aikaisista työntekijöistä ei ole pulaa ja myös kesätyöntekijöitä löytyy hyvin. Tämän vuoksi Turkuun sijoittuu myös paljon yrityksiä. Turku panostaa paljon myös ylipistojen, yritysten ja korkeakoulujen väliseen yhteistyöhön, jonka vuoksi alue on hedelmällistä maaperää esimerkiksi startup-yrityksille. Turussa on startup-yritysten keskittymiä, jotka hyötyvät toistensa verkostoitumisesta ja innostavasta ilmapiiristä. Innokkaat opiskelijat tuovat mukanaan paljon uusia ideoita ja tuulia, joiden avulla myös kansainvälinen menestys on mahdollista. Kaupungin hyvät liikeyhteydet, Turun kaupungin tuki ja monipuolinen opiskelijarakenne luovat otolliset olosuhteet hyvän liiketoiminnan perustalle. Jos kiinnostuit Turusta liiketilojen sijaintikohteena, katso lisää MatchOfficen sivuilta. Toimitilat Turku löytyvät osoitteesta /vuokraus/toimitilat/turku