Tunnetut merkit vaatekaappiisi

Junkyard on suosittu vaatekauppa, joka alun perin perustettiin Ruotsissa. Nykyisin se on yksi Pohjoismaiden suosituimpia street-vaatteita myyviä ketjuja. Sen vaatteet ovat hyvän näköisiä ja trendikkäitä ja niissä viihtyvät niin nuoret kuin vanhatkin.

Tunnetut merkit vaatekaappiisi

Junkyardin valikoimiin kuuluu kaikki tunnetut street-vaatermekit kuten Vans, Nike, Adidas, Patagonia, Fila ja Levi’s. Vaatteita löytyy sekä naisille, miehille että lapsillekin. Vaatteita voi hakea niin merkeittäin kuin inspiraation mukaan. Nettikaupan etusivulla on näkyvissä juuri viimeisimpien trendien mukaiset vaatteet ja muut uutuudet, jotka voit kätevästi siirtää ostoskoriin ja tilata itsellesi.

Junkyard alennuskoodia hyödyntämällä saat tilauksesi edullisemmin. Sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää alennuskoodit, kun näet sellaiset. Cupoconcept.fi on uusi nettisivusto, johon on kerätty lukuisien kauppojen alennuskoodeja. Voit saada koodien avulla vaikkapa ilmaisen postituksen tai kymmenien prosenttien alennukset tilauksestasi. Mitä suuremmalla summalla ostat sitä enemmän säästät. Alennuskoodeissa voi olla joitakin rajoituksia esimerkiksi koskien tuotemerkkejä, joihin sen voi käyttää tai vähimmäistilausmäärä. Nämä ehdot kannattaa lukea ennen kuin koodia käyttää. Kassalla on tilaa vain yhdelle alennuskoodille, joten sinun kannattaa valita koodi, joka antaa sinulle suurimman alennuksen. Alennuskoodi kopioidaan Cupoconceptin sivuilta ja liitetään nettikaupan kassalla sille varattuun paikkaan ennen tuotteen maksamista. Maksamisen jälkeen koodin liittäminen ei enää onnistu. Alennuskoodeja löytyy välillä etsimään, sillä niitä harvoin mainostetaan. Liittymällä kauppojen sähköpostilistoille, voi saada tietoja uusista alennuskoodeista.

Käytä kassalla alennuskoodia

Junkyard tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille ostoksille, joiden arvo ylittää 75 euroa. Lisäksi tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikä on pidempi kuin verkkokaupoissa tavallisesti. Junkyardista löytää vaatteiden ja asusteiden lisäksi mm. skeittilautailuun liittyviä tuotteita. Valikoimissa on laadukkaita ja edullisia renkaita, trukkeja, lautoja ja laakereita, joiden avulla kunnostat ja korjaat skeittilautasi jälleen toimivaksi. Jos kasaat oman kustomoidun skeittilaudan Junkyardin skeittiosista, saat tilauksestasi 25 % alennuksen. Junkyard onkin pitkään ollut jo monen skeittiharrastajan ykköskauppa. Junkyardissa on myös laaja valikoima erilaisia tennareita ja sneakereita. Saatavilla on kaikki klassikkomerkit ja mallit sekä paljon uutuuksia. Täältä löydät kauden suosikkikengät. Esimerkiksi tänä keväänä tarjolla on paljon korkeapohjaisia platformsneakereita sekä naisille pastellisävyisiä kenkiä.

Jos haluat pysyä ajantasalla Junkyardin uutuuksista ja uutuuksista, voit tilata heidän uutiskirjeensä. Maksutapoja kaupassa on useita. Voit maksaa esimerkiksi Paypalilla, eri verkkopankkien kautta, luotto- ja pankkikorteilla sekä mm. Klarna-laskua käyttäen. Junkyard järjestää paljon erilaisia kilpailuja, joiden avulla voi voittaa lahjakortteja ja tuotteita heidän valikoimistaan. Junkyardilla on myös usein alennusmyyntejä, joista voi tehdä hyviä löytöjä. Myös heidän alennuskoodinsa kannattaa aina hyödyntää. Niitä löytää uutiskirjeen lisäksi mm. Cupoconceptin sivuilta. Löydät osoitteesta /kaupat/junkyard-alennuskoodi/   uusimmat ja toimivat alennuskoodit, joiden avulla saat Junkyardin tuotteita edullisemmin. Katso heti koodi ja lisää se kassalla ennen tuotteen maksamista, niin pääset hyödyntämään alennuksen.